4.2.5. Встановлювати умовами Тарифних планів та/або акцій, що проводитимуться Виконавцем, обмеження по кількості підключень Послуг за однією адресою. 4.2.4. Змінювати мережеві ідентифікатори Абонента з метою підвищення рівня безпеки, технічних або інших причин. Послуга надається Абоненту на підставі Договору, який укладається між Абонентом та Виконавцем шляхом вчинення сторонами Підтверджуючих дій. Тарифи на всі види Послуг (окрім тих, які надаються Контент-провайдерами) встановлюються Виконавцем самостійно.

popelnya.net поповнення рахунку

3.1.2. Своєчасно сплачувати плату за Послуги згідно з встановленим у Договорі порядком розрахунків та відповідно до обраного Тарифного плану. У разі, якщо Тарифний план передбачає плату за підключення, така плата повинна бути сплачена до здійснення підключення.

ПОРЯДОК ПРИПИНЕННЯ ДІЇ ДОГОВОРУ

4.2.3. Тимчасово повністю або частково припиняти або обмежувати надання Послуг у випадках, передбачених Договором. У разі, якщо Виконавець не припинив або не обмежив надання Послуг, Абонент не звільняється від обов’язку оплатити отримані Послуги. Припинення або обмеження надання послуг може бути здійснене Виконавцем без будь-якого додаткового повідомлення Абонента. 10.1.

  • 10.3.
  • У випадку розірвання Договору з ініціативи Абонента, він повинен повідомити про це Виконавця в письмовому виді, вказавши причину та бажану дату припинення надання послуг.
  • Повідомляти Виконавця про відсутність Послуг, внаслідок пошкодження Мережі Виконавця або збою обладнання Виконавця.
  • 3.2.5.
  • 3.2.3.

11.1. Спори між сторонами розглядаються судом у порядку, передбаченому чинним законодавством України. Виконавець має право встановлювати розмір одиниці тарифікації своїх послуг і порядок розрахунку неповної одиниці тарифікації. Одиниця тарифікації вказується у кожному конкретному Тарифному плані.

ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ВИКОНАВЦЯ

Договір може бути розірвано за взаємною згодою сторін або будь-якою зі сторін в односторонньому порядку. Договір може бути розірваним з ініціативи Абонента лише після повного виконання умов акційного підключення (якщо такі мали місце). Тарифні плани та тарифи на будь-які Додаткові послуги можуть бути змінені або скасовані Виконавцем за умови здійснення повідомлення Абонентів не менше, ніж за сім днів до дати такої зміни або скасування. Умови Договору визначаються Виконавцем самостійно у відповідності та на виконання діючого законодавства.

При виникненні заборгованості Абонента за Послуги Виконавець тимчасово на строк до двох місяців припиняє надання Послуг Абоненту. Подальше непогашення заборгованості Абонентом є підставою для одностороннього розірвання Договору Виконавцем. Тимчасове припинення надання Послуг не звільняє Абонента від обов’язку їх оплатити відповідно до даного Договору та діючих на момент оплати Тарифів. 3.2.1. Замовляти у Виконавця або Контент-провайдерів будь-які Додаткові послуги, якщо вони пропонуються Абоненту.

ЗАЯВКА НА ПІДКЛЮЧЕННЯ

3.2.6. Відмовитися від подальшого користування Послугами Виконавця Гроші матеріал з вікіпедії та розірвати Договір у порядку, визначеному Договором. 3.1.3.

popelnya.net поповнення рахунку

3.3.8. Виконувати модернізацію і/чи програмування свого обладнання, що може будь-яким чином вплинути на одержання Послуг у мережі Виконавця чи на функціонування мережевого обладнання Виконавця.

ТАРИФНА ПОЛІТИКА ТА ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

4.1.2. 3.3.5.

  • Тарифні плани можуть передбачати можливість платної або безоплатної зміни одного Тарифного плану на інший.
  • Вони встановлені на території всієї України.
  • Додаткові послуги оплачуються Абонентом у порядку, передбаченому цим Договором, для Послуг Виконавця, якщо інший порядок не встановлений в інформації до відповідної Додаткової послуги.
  • 3.1.1.
  • Договір та Правила є публічними і безстроковими та діють до їх припинення будь-якою зі сторін у порядку, встановленому Договором.
  • 4.2.3.

У разі зміни свого прізвища Абонент зобов’язаний повідомити Виконавця про це у 20-денний строк. Додаткові послуги оплачуються Абонентом у порядку, передбаченому цим Договором, для Послуг Виконавця, якщо інший порядок не встановлений в інформації до відповідної Додаткової послуги.

ПОЛОЖЕННЯ ПРО ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ У МЕРЕЖІ ВИКОНАВЦЯ

4.2.6. Не здійснювати налаштування кінцевого обладнання Абонента при підключенні або відновленні надання Послуг. 4.1.3. На вимогу Абонента надавати інформацію про kreditos.com.ua режим роботи Виконавця, умови та порядок надання основних та Додаткових послуг (що надаються Виконавцем), Тарифні плани, порядок та систему оплати Послуг, тощо.

  • На вимогу Абонента надавати інформацію про режим роботи Виконавця, умови та порядок надання основних та Додаткових послуг (що надаються Виконавцем), Тарифні плани, порядок та систему оплати Послуг, тощо.
  • Послуга надається Абоненту на підставі Договору, який укладається між Абонентом та Виконавцем шляхом вчинення сторонами Підтверджуючих дій.
  • Відновити надання Послуг у разі збою у роботі обладнання Виконавця та/або пошкодження Мережі Виконавця.
  • 10.2.
  • 3.1.3.

Договір може бути змінений Виконавцем у порядку, передбаченому даним Договором. У разі незгоди Абонента зі змінами, внесеними до Договору, такий Абонент зобов’язаний розірвати Договір у тижневий термін з моменту, коли він дізнався чи міг дізнатися про зміну. Не розірвання Договору та продовження користування Послугами свідчить про згоду Абонента з внесеними до Договору змінами. У семиденний строк розглянувши заявку, Виконавець зв’язується зі споживачем і у разі наявності технічної можливості надати Послугу узгоджує час та дату підключення Послуги. 3.3.7. Підключення здійснюється шляхом проведення від точки підключення Виконавця до кінцевого обладнання Абонента абонентської лінії (кабеля типу «вита пара» кат.5 або 5е). Споживач прокладає кабель власноруч, або залучає до цього третіх осіб, для цього може використовувати як власний кабель, так і кабель Виконавця.

Увійти до кабінету EasyPay

3.2.4. Тимчасово призупинити отримання Послуг шляхом зміни Тарифного плану у розділі «Поповнити», у відповідності до умов та порядку надання такої Додаткової послуги.

  • 4.1.1.
  • Така оплата є обов’язковою на протязі всього терміну дії Договору.
  • 4.1.5.
  • Можете звернутися в службу підтримки.
  • Порядок замовлення Додаткових послуг, якщо такі є, вказаний на сайті Виконавця.

Там же можна дізнатися інформацію про найближчий – згідно з вашим місцем розташування. 11.2. У разі зміни найменування, організаційно-правової форми або місцезнаходження Виконавця, останній зобов’язаний повідомити про це Абонента через Інтернет-сайт не пізніше ніж у 20-денний строк з моменту вступу в силу змін. 10.2. У випадку розірвання Договору з ініціативи Абонента, він повинен повідомити про це Виконавця в письмовому виді, вказавши причину та бажану дату припинення надання послуг. Протягом строку дії Договору, а також після його припинення сторони не повинні надавати третім особам або розголошувати іншим способом конфіденційну інформацію, отриману в результаті виконання цього Договору.

🕥  Скільки чекати після оплати інтернету

Договір та Правила є публічними і безстроковими та діють до їх припинення будь-якою зі сторін у порядку, встановленому Договором. Умови Договору викладені у тексті Договору, Правилах та в умовах Тарифних планів для Абонентів, які оприлюднені на Інтернет-сайті. Якщо доступу до мережі у вас немає, можете скористатися терміналом EasyPay. Вони встановлені на території всієї України. З їх розташуванням можна ознайомитися на нашому сайті в розділі «Карта терміналів».

4.2.2. Встановлювати нові Тарифні плани, плату за Додаткові послуги, скасовувати або змінювати Тарифні плани чи плату за Додаткові послуги. 4.1.5. Приймати від Абонентів звернення, заяви, скарги та пропозиції та надавати на них відповіді у встановлений законодавством строк. 3.3.9. Обмежувати іншим Абонентам доступ до Мережі Виконавця або перешкоджати іншим Абонентам користуватися Послугами. Погодження Споживача з умовами Договору означає його згоду на встановлення Виконавцем обладнання та прокладення кабелів, в межах будівлі та технічних приміщеннях, що належать або використовуються Споживачем.

Що потрібно для оплати?

3.1.1. Узгодити з власниками (співвласниками) приміщення, у якому буде здійснено підключення кінцевого обладнання мфо україни Абонента, проведення кабелів та здійснення робіт з підключення в обумовлений з Виконавцем час.

  • 1.10.
  • Суми, помилково зараховані Абонентом на інші рахунки, Виконавцем не компенсуються.
  • 3.1.2.
  • Подальше непогашення заборгованості Абонентом є підставою для одностороннього розірвання Договору Виконавцем.
  • Усі інші є безстроковими.

Вже через декілька хвилин кошти будуть зараховані на ваш баланс. Виникли труднощі з онлайн-оплатою? Можете звернутися в службу підтримки. Вона працює 24/7 і відповість всі питання, що стосуються роботи сервісу. Сторони не несуть відповідальності за непрямі збитки та втрачену вигоду.

Leave a comment

Sign in to post your comment or sign-up if you don't have any account.